De nyeste opskrifter og tips




Citronvand

Print Friendly and PDF
Dette er ikke en opskrift, som sådan, men drikker man sådan et glas citronvand, hver morgen, er det i høj grad med til at rette op på syre-base balancen i kroppen. Citroner indeholder rigtig meget kalium, og mange c-vitaminer, samt meget andet godt. Får man rettet op på kroppens pH-værdi, følger der mange goder med. Pænere hud (jeg anbefalede for mange år siden, en acneplaget elev, som havde prøvet stort set alt andet, at drikke sådan et glas, hver morgen. Han blev ret hurtigt, mindre plaget af acne), vægttab (hvis man er overvægtig), evnen til at tage på (hvis man er undervægtig), øget immunforsvar, bedre fordøjelse, og helt generelt øget mulighed for et langt, sygdomsfrit liv.
  • 2-3 skiver økologisk citron (ikke-økologiske citroner smager ganske enkelt ikke godt, i denne sammenhæng. Uanset hvor meget man vasker dem, smager de bittert, som hvis man får revet for meget af det hvide kød med, når man river citronskal)
  • 2-3 dl kogende vand
Hæld kogende vand over citronskiverne og drik. Er man ikke til at drikke det varmt, kan man lade det køle ned. Det er dog essentielt, man hælder kogende vand over, da det trækker alle essentielle olier ud af citronskallen, og dermed giver smagen.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar