De nyeste opskrifter og tips
Kakao Muffins

Print Friendly and PDF
Kakao Muffins
Disse kakaomuffins er rigtig gode og meget populære hos børn. Jeg fik den serveret hos barndomsveninde, og min mor spurgte efter opskriften, da det var den første kage hun havde oplevet jeg kunne lide. Min venindes mor havde ikke noget navn til den, da hun oprindeligt havde fået opskriften i en lufthavnskantine. Så da min mor spurgte efter den, sagde hun 'Så skal den hedde Annekage fra nu af' Det har den så heddet både hjemme hos dem, og i vores familie siden. Den kan også bages som en skærekage i brødform, eller springform.
 • 250 g smør
 • 250 g farin
 • 250 g sukker
 • 2 æg
 • 15 tsk kakao
 • 4 dl mælk
 • 1 tsk bagepulver
 • 500 g mel
Pisk smør, farin og sukker sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne og rør til en ensartet dej. Kommes i muffinforme, en stor brødform eller springform og bages ved 175 grader i 15 eller 50 minutter. Pyntes eventuelt med glasur og krymmel, eller anden kagepynt.

Anne

2 kommentarer:

 1. Ser super godt ud det der!

  Måske vil du kigge forbi min blog?

  www.vivalavanilla.blogspot.dk

  Mange hilsner fra Frederikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frederikke, tak. Jeg var lige forbi din, den er sørme også fin. Kh Anne

   Slet